Robyn Carr: Auringonnousun aikaan - Ihanan Virgin River -sarjan ensimmäinen osa

*pr-tuote saatu kustantajalta

Joko ihana Netflix-sarja Virgin River on sinulle tuttu? Sarja perustuu Robyn Carrin samannimiseen feel good -katerogiaan sijoitettavaan kirjasarjaan, joka kannattaa myös ehdottomasti lukea, olitpa jo sarjan katsonut tai et.

Sarja sijoittuu pieneen ja syrjäiseen Virgin Riverin kylään, joka sijaitsee kauniissa vuoristomaisemissa. Kylällä asuu mielenkiintoisia henkilöhahmoja js sarja seuraa heidän elämäänsä.Auringonnousun aikaan

Sarjan ensimmäinen osa alkaa siitä, kun päähenkilö Mel saapuu kylään. Hän on kohdannut omassa elämässään tragedian ja etsii pakokeinoa pienestä kylästä. Hänet on palkattu kätilöksi kylään, sillä paikallinen lääkäri alkaa jo olla vanha. 

Lääkäri itse on melkoisen jäärä persoona, eikä tiedä, että Mel on palkattu hänen avukseen. Lääkäri ei ole asiaan tyytyväinen, eikä Mel koe oloaan tervetulleeksi. Myös hänelle luvattu idyllinen mökki on täysin ränsistynyt. 

Mel päättää lähteä samantien kotiin, mutta joutuukin lääkärin avuksi sattuman kautta. Tositoimiin päästyään Mel huomaa miksi häntä tarvitaan ja hän alkaa pikku hiljaa lämmetä kylälle ja kyläläisille. 

Teoksessa päästään tutustumaan useampaa kyläläisiin ja sen perheisiin, mutta myös kylän metsikössä asuviin huumeviljelijöihin, jotka johtavat myös vaarallisiin tilanteisiin.

Parasta teoksessa on sen kiinnostavat hahmot, joiden elämäntarinat avautuvat pikku hiljaa sarjan myötä. Pidän kokonaisuudessaan tästä tarinasta, johon mahtuu juonenkäänteitä pitkälle. Sarjasta onkin ilmestynyt jo kahdeksan teosta.

Teos: 

Robyn Carr: Auringonnousun aikaan (Virgin River -kirjasarja, osa 1.). HarperCollins, 2022 (uusintapainos). Luettu e-kirjana.


Lue myös:

Kommentit

Katsotuimmat:

Katso myös: